THE CAN-DHU SPIRIT

Tamdhu Single Malt Scotch Whisky 12YO 43%

Tamdhu Single Malt Scotch Whisky este maturat exclusiv în butoaie de tip Oloroso, din stejar european și american tratat.

În 1898, fondatorii Tamdhu au obținut prima lor livrare prețioasă de butoaie de sherry din Spania. Acum, 120 de ani mai târziu, Tamdhu își celebrează istoria cu o campanie care oferă o viziune proaspătă a procesului de producere a butoaielor de sherry pe care le utilizează astăzi, în mod exclusiv.

Doar 5% din toată producția de Scotch whisky este maturată în butoaie de sherry, care sunt dintre cele mai rare și mai scumpe disponibile. Doar cele mai bune butoaie de stejar european și american sunt alese pentru maturarea alcoolului Tamdhu.

Aceste butoaie sunt tratate cu sherry Oloroso special ales din faimosul triunghi al sherry Jerez pe o perioadă de doi ani. După doi ani aceste butoaie sunt golite și transportate întregi la distileria Tamdhu și unplute cu prețiosul nostru alcool nou.

Aceste butoaie de sherry sunt cele mai bune din industrie. Cea mai înaltă calitate este esențială pentru a da lui Tamdhu culoarea sa naturală de chihlimbar închis.