Loch Lomond Original 40%

Loch Lomond Original Single Malt Whisky este maturat cu atenție înainte de a fi combinat în cele mai bune butoaie de stejar pentru o armonie perfectă a gustului și aromei. Rezultatul este un whisky elegant și consistent cu o finețe care îl face să fie excepțional de ușor de băut. Un whisky scoțian single malt cu un caracter de fond distinctiv cu o idee de fum și turbă.

MIROS
Primea impresie este de piele caldă, culminand in notele vegetatiei specifice zonei Highland. Aceste note mai închise fac loc gradat unei prezențe mai dulci a malțului. Toată această bogăție aromatică se încheie cu note mai deschise și mai subtile de lemn care devin evidente abia la final.

GUST
O explozie evidenta de malț, cu note apetisante de cereale dulci, acumulandu-se în timp pentru a da palatului o textură aproape cremoasă. La mijloc, se simte un gust plăcut pronunțat si textura și gustul nucilor braziliene. În fine, apare fugitiv pe fond o notă ușor astringentă de citrice.

FINISH
Gustul de citrice dispare și finish-ul devine dulceag. Note de melasă neagra se dezvoltă spre final, in acorduri închise și dulci, cu ușoare indicia de coajă de citrice compensând notele generale bogate și dulci.