CINE SUNTEM

DESPRE PRODAL

Suntem o companie de top în piața băuturilor spirtoase din Romania, creând branduri proprii și crescând doi indisputabili lideri de piață: Stalinskaya – liderul pieței locale de vodka* (având peste 40% cotă de piață în volum), fiind cea mai distribuită vodka din Romania, și Wembley London Dry Gin – liderul pieței locale de gin* (având peste 40% cotă de piață în volum), fiind lider detașat în piață și în canalul Horeca. 

Doar în 2018 am produs 12.304.827 de sticle, care au făcut parte din momentele de socializare ale consumatorilor din România și din străinătate.

* Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul de retail audit realizat pentru categoria Vodka, volum vânzări, pentru perioada Februarie 2018 – Ianuarie 2019 (perioade cumulate Feb/Mar 18  – Dec/Ian 19), pentru Total Romania Retail și HoReCa (Copyright © 2019, The Nielsen Company.)

Cine suntem

În ultimii 10 ani, Stalinskaya a primit un număr de 142 medalii în cadrul competițiilor internaționale de profil, iar Wembley London Dry Gin nu mai puțin de 56 medalii, printre care se numără SIP Awards, Tastings, San Francisco Wine & Spirits Competition, DLG, ITQI, 50 Best, International Spirits Challenge, International Wines and Spirits Challenge, China Wine & Spirits Awards.

Cine suntem

Suntem prezenți și pe piețele internaționale. Astfel, Stalinskaya Vodka și Wembley London Dry Gin sunt exportate în 24 țări de pe 4 continente. Suntem prezenți în Europa (Spania, Italia, Luxembourg, Germania, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Cipru, Ciprul de Nord, Letonia)Asia (Vietnam, Kazakhstan, China, Singapore, Indonesia, Malaesia), Americi (Ecuador, Peru, Argentina, Paraguay, Mexic, SUA (California, Florida, Texas) și Orientul Mijlociu (Iraq, Liban).

Cine suntem

Având capabilități excelente de vânzare și distribuție, precum și o structură comercială completă, ne-am extins portofoliul prin intermediul companiei noastre de distribuție, Granddis, importând branduri din toate segmentele importante de piață: whiskey, tequila, rom, gin, prosecco și vinuri.

ISTORICUL COMPANIEI

1994
1996
2000
2001
2004
2007
2018
Întâlnirea a doi antreprenori și stabilirea premiselor unui business 100% românesc. PRODAL 94 se înființează cu resurse locale și cu ambiția de a reconfigura piața locală a băuturilor spirtoase.
Este creat brandul Stalinskaya, având la bază o rețetă 100% rusească.
Stalinskaya devine lider de piață în vodka.
Wembley London Dry Gin este lansat, inspirat de faimosul cartier londonez.Wembley devine lider de piață la 8 luni de la lansare.
Se încep vânzările în alte țări.
Extinderea capacității de producție. Automatizarea 100% a procesului de producție.
Stalinskaya & Wembley sunt vandute in peste 20 de tari din lume. Ambele sunt liderii pieței locale de vodka, respectiv gin, având peste 40% cotă de piață în volum.

MISIUNE, VIZIUNE, VALORI

MISIUNE

Misiunea noastră este sa creștem consecvent și sustenabil în continuare brandurile-lider în România și să ne clădim business-ul în piața globală, prin  branduri puternice, oameni și parteneri puternici.

VIZIUNE

Viziunea noastră este să amplificăm momentele de socializare ale consumatorilor prin branduri care să se ridice la înălțimea așteptărilor lor.

VALORI

CALITATE FĂRĂ COMPROMIS

Băuturile noastre sunt cartea noastra de vizită. Și satisfacția consumatorilor este prioritatea noastră. De aceea,  calitatea este o condiție esențială pe care ne clădim business-ul.

COLABORARE

Găsim valoare gândind împreună. Colaborarea pentru noi înseamnă lucru în echipă, parteneriate cu furnizorii și clienții, deschidere la a învăța și adopta noutate din mediul extern, dar și să sărbatorim împreună.

INTEGRITATE ȘI RESPECT

Integritatea personală și respectul pentru consumatori, clienți, colegi și furnizori, dar și pentru comunitate și mediu, sunt valori fundamentale pe care ne-am clădit business-ul

SPIRIT ANTREPRENORIAL

Sucesul brandurilor noastre este măsurat prin spiritul creativ, autonomia și prin orientarea către oportunități a echipei noastre. Acest lucru ne permite să fim mai buni în fiecare zi și să ne ținem mintea deschisă către noi posibilități.